Hoe werken magneetsieraden en wellnessproducten?

Energetix magneetsieraden maken gebruik van sterke magneten. Deze magneten zijn elektrisch opgeladen met Neodymium en hebben een sterkte van 1200 tot 2200 Gauss.
Het exclusieve design bevat magneten die ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Op deze manier werken de aspecten van design en wellness in perfecte harmonie samen.

Tijdens mijn eerste ervaring met de magneetsieraden van Energetix voelde ik dat ik stabieler stond. Hierdoor werd ik erg nieuwsgierig en ben ik in 2010 een armband gaan dragen. Mijn omgeving viel het op dat ik een armband droeg, want door een nikkelallergie droeg ik nooit sieraden. Ik ervoer de armband als een fijne, neutrale en flexibele armband die zo comfortabel zat dat ik niet eens merkte dat ik het droeg.

Ik werd rustiger en voelde me steviger op de grond staan, beter geaard. Nadat ik de armband een korte periode had gedragen ben ik zelf als distributeur gestart. Ondertussen ben ik nu bijna 10 jaar werkzaam met de Energetix magneetsieraden en wellnessproducten.

En jij?

Door de jaren heen heb ik al veel klanten mogen ondersteunen met de sieraden en wellnessproducten. Elke klant ervaart de sieraden op zijn of haar eigen manier. Ik ben van mening dat de magneetproducten van Energetix voor veel mensen een ondersteuning kan zijn.

Er zijn Energetix sieraden en wellnessproducten voor iedereen. Een sieraad is persoonlijk en moet bij je passen. Er is keuze uit verschillende materialen zoals edelstaal, goudkleurig, stoere zwarte siliconen armbanden of juist leer. Is een armband niets voor je en draag je liever een ketting of oorbellen? Ook dat kan! Loop je veel op werk of in je dagelijks leven? Misschien is een enkelketting of magneetzolen dan iets voor je. Een magneethart of armband met koper kan een meerwaarde hebben bij ontstekingen of allergieën. En zelfs voor baby’s en kinderen hebben we verschillende opties. Zo zie je al, mogelijkheden genoeg!

 

Mocht je interesse hebben, ik kan het je zeker aanbevelen! Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek. Ik leg graag uit welke mogelijkheden er zijn en wat de sieraden kunnen betekenen.

Proberen mag en kan altijd en als de magneetsieraden niet aan je verwachtingen voldoen, kan je contact met mij opnemen.

Kan ik mijn armband onder de douche of in bad om houden?
Moet de armband de huid raken?
Is er een maattabel?
Deze vragen en meer worden beantwoord via deze knop.